Soundlens iQ

Onzichtbaar horen: Starkey SoundLens

Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek

Gemaakt voor een onzichtbare aanpassing.

Starkey stelt u met de Soundlens Synergy de meest geavanceerde technologie voor in het kleinste invisible in canal (IIC) hoortoestel ter wereld. Deze meest comfortabele hoortoestellen beschikken nu over handsfree connectiviteit en media streaming van uw telefoon naar uw hoortoestellen. Klein, discreet en krachtig, vol met geavanceerde technieken. Terwijl u de kracht van de Starkey Sound ervaart, geven onze draadloze oplossingen u de mogelijkheid om het geluid van de TV te streamen, muziek en nog veel meer in onovertroffen, High-Fidelity geluidskwaliteit.

Gemaakt voor het leven.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de gezondheid van mensen direct in verband kan worden gebracht met de kwaliteit van hun gehoor. Mensen die goed kunnen horen en daardoor verbonden zijn met de wereld, genieten van een beter en gezonder leven. Dit streven, het helpen van mensen om beter te kunnen horen zodat ze beter kunnen leven, heeft geleid tot onze grootste technologische doorbraak tot nu toe: de nieuwe generatie Starkey SoundLens iQ hoortoestellen. Starkey’s modernste technologie biedt de beste geluidskwaliteit en een individuele, persoonlijke pasvorm, door ons speciaal voor u aangepast en geprogrammeerd.

Gemaakt voor de hoogste eisen.

SoundLens iQ maakt een directe wireless verbinding mogelijk tussen uw mobiele telefoon, of elk ander Bluetooth apparaat en uw hoortoestellen. Stream TV, muziek door middel van de Starkey accessoires, zoals de Surflink Mobile 2, Surflink Media 2 en de slimme Surflink Microphone.

Niemand ziet hoe goed ik hoor.

De soundlens Synergy met Wireless connectiviteit zit diep in de gehoorgang. Individueel door ons aangepast voor optimaal comfoor. Zelfs nog kleiner, volledig onzichtbaar vrijwel tegen het trommelvlies geplaatst is de Soundlens Synergy zonder draadloze techniek.