Accessoires

TV

Stream audio van uw tv of andere elektronische audiobron rechtstreeks naar uw Starkey hoortoestellen. Het biedt excellente geluidskwaliteit, is eenvoudig in gebruik en ondersteunt zowel analoge als digitale aansluitingen

Remote Microphone

Stream eenvoudig van verschillende audiobronnen. Dankzij de Remote Microphone zijn de Starkey hoortoestellen de eerste hoortoestellen met Amazon® Alexa-connectiviteit.

Mini Remote Microphone

Geniet van één op één conversaties in rumoerige situaties met de kleine, eenvoudig te bedienen Mini Remote Microphone. Klem deze op de kleding van de persoon met wie u praat, of gebruik hem als tv-streamer door hem in de buurt van de geluidsbron te plaatsen.

Remote

Onze nieuwe afstandsbediening bevat geupdate functies, zodat u het programma en volume kunt regelen, uw hoortoestellen kunt dempen en andere speciale functies kunt in- en uitschakelen.

Table Microphone

Een zeer bruikbaar accessoire voor beter spraakverstaan in gezelschap: Starkey Hearing Technologies Tafelmicrofoon. Deze microfoon – die compatible is met alle Livio en Livio AI hoortoestellen is voorzien van 8 microfoons.

Automatic mode

De tafelmicrofoon van Starkey kiest zelf welke spreker prioriteit krijgt en filtert storend geluid weg welke met de overige zeven microfoons wordt opgevangen.

Manual Mode

Door touch-bediening kan de gebruiker zelf kiezen op welke spreker hij zich willen richten.

Remote Microphone Mode

Wanneer de compacte microfoon met het bijgeleverde neklusje om de nek van een spreker gedragen wordt kan deze worden ingezet om één enkele spreker te volgen.

TV Streamer

Door middel van de bijgeleverd 3,5 mm jackkabel, kan de accessoire ook worden gebruikt als TV-streamer.

Wired Headphone

In de verpakking van de tafelmicrofoon worden nieuwe oordopjes meegeleverd, zodat men deze microfoon ook zonder hoortoestellen kan gebruiken. Handig dus, óók voor goedhorenden.

Kortom: de Starkey Hearing Technologies Tafelmicrofoon is een perfecte aanvulling voor dagelijks gebruik.