Gehoorbescherming

Iedereen zijn gehoorbescherming

Klusser, muziekliefhebber of motorrijder? Gehoorbeschadiging is te voorkomen! Suizende oren, een pieptoon of tijdelijke slechthorendheid zijn echt niet nodig. Op blijvende gehoorschade zit helemaal niemand te wachten. Met gehoorbescherming van Van den Bergh Audiciens ben je zuinig op je oren.

De gehoorbeschermers van Van den Bergh Audiciens hebben een uniek filter. De gehoorbeschermer dempt het geluid tot een veilig niveau, terwijl communiceren met de omgeving goed mogelijk blijft. Van den Bergh gehoorbeschermers zijn speciaal afgestemd voor verschillende activiteiten, van zwemmen tot motorrijden en van concerten bezoeken tot in stilte kunnen slapen of van een boek te genieten. Het verschil zit in de filters.

Het beste is natuurlijk op maat gemaakte gehoorbescherming. Deze opmaat gemaakte oordoppen combineren het hoogste comfort met de beste bescherming. Ze worden dan ook door de audicien aangemeten. Ook hebben wij oordoppen met vlakke filters. Vlakke filters vervormen het geluid niet en garanderen een optimale geluidsbeleving.

NOIZEZZ-ALPINE-VARIPHONE-PLUGGERZ-ELACIN