Starkey hoortoestellen

Gehoor om te voelen

Bij van den Bergh geloven we dat een beter gehoor u helpt om een rijkere en persoonlijkere binding met uw wereld te voelen.

Wanneer u ervoor kiest om een hoortoestel te dragen, begint u aan een reis naar een gezond leven met als startpunt een goed gehoor en een voller, completer leven als resultaat.

Livio Edge AI is Starkey’s meest geavanceerde technologie met superieure geluidskwaliteit en hoogwaardige eigenschappen die kunnen worden aangepast aan uw unieke gehoorbehoeften zodat u verbonden blijft met de mensen en dingen waar u het meeste van houdt.

Gemaakt voor muziekliefhebbers

Muzieksmaken zijn net zo uniek als ieder mens. Maar wat muziek echt doet met mensen, wordt zelfs universeel begrepen!

Dankzij de rekenkracht van de Muse hoortoestellen kunt u genieten van uw favoriete muziek op een geheel nieuwe manier. Het muziekconcept van Muse is als eerste in de audiologische industrie speciaal ontworpen voor het luisteren naar muziek.

* De beste herkenning van muziek, perfect volume, klankbeleving en geluidskwaliteit.

* Maakt zachte muziek weer hoorbaar.

Het resultaat is luisterplezier aangepast aan hoe u het wilt horen automatisch of door u zelf voor het unieke muziekprogramma te kiezen.

Starkey Livio AI Artificial Intelligentie

Hearing Reality vormt een nieuwe standaard voor helderheid en comfort. Met de Livio geniet u van geluid met de allerbeste helderheid, het hoogste comfort en universele connectiviteit. Dankzij deze  nieuwe technologie is de Livio ook effectief in de meest rumoerige omgevingen. Sterker nog, Livio hoortoestellen ontvingen onlangs in een onafhankelijk onderzoek de hoogste score voor het reduceren van achtergrondgeluid in rumoerige luisteromgevingen in vergelijking met de premium toestellen van andere merken. U zult spraak beter en comfortabeler kunnen verstaan, zelfs in een druk restaurant of cafe, terwijl ongewenste geluiden worden onderdrukt. Livio hoortoestellen werken naadloos samen met accessoires en uw favoriete digitale apparaten. Zo blijft u met uw wereld verbonden. Tevens is de Livio AI het eerste hoortoestel ter wereld dat lichamelijke en mentale activiteit volgt, gegevens over hartslag levert en kan detecteren of u ten val komt waarna de door u gekozen contactpersonen worden gealarmeerd. Van den Bergh Audiciens is gespecialiseerd in Starkey hoortoestellen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben altijd de nieuwste hoortoestellen in huis om te proberen.

Starkey Livio Edge AI

Met de Livio Edge AI heeft u de kracht van kunstmatige intelligentie altijd binnen handbereik. Het opent een wereld vol mogelijkheden voor een nieuwe generatie van geluid, zelfs in de meest uitdagende luisteromgeving.

.  Goed verstaan

.  Verbinden met een iPhone of Android telefoon

.  Muziek streamen vanaf een smartphone

.  Bedienen via een app

.  Bedienen met je stem

.  In de app de werking van het hoortoestel controleren

.  Valdetectie

.  Stappenteller

.  Vertalen in 27 talen

.  In combinatie met een TV zender draadloos tv luisteren

.  En nog veel meer