Starkey hoortoestellen

GEHOOR OM TE VOELEN

Bij van den Bergh geloven we dat een beter gehoor u helpt om een rijkere en persoonlijkere binding met uw wereld te voelen. Van den Bergh Audiciens is gespecialiseerd in Starkey hoortoestellen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben altijd de nieuwste hoortoestellen in huis om te proberen.

 

Wanneer u ervoor kiest om een hoortoestel te dragen, begint u aan een reis naar een gezond leven met als startpunt een goed gehoor en een voller, completer leven als resultaat.

 

Genesis AI is Starkey’s meest geavanceerde technologie met superieure geluidskwaliteit en hoogwaardige eigenschappen die kunnen worden aangepast aan uw unieke gehoorbehoeften zodat u verbonden blijft met de mensen en dingen waar u het meeste van houdt.

 

Genesis AI CIC wireless

Met de Genesis AI CIC heeft u de kracht van kunstmatige intelligentie altijd binnen handbereik. Het opent een wereld vol mogelijkheden voor een nieuwe generatie van geluid, zelfs in de meest uitdagende luisteromgeving. Zelfs met ‘s werelds eerste CIC (Completely In  Canal) met connectiviteit die u wenst! Handsfree bellen met 2 weg audio, Muziek streamen en meer!

 


GEMAAKT VOOR MUZIEKLIEFHEBBERS

Muzieksmaken zijn net zo uniek als ieder mens. Maar wat muziek echt doet met mensen, wordt zelfs universeel begrepen!

Dankzij de rekenkracht van de Genesis AI hoortoestellen kunt u genieten van uw favoriete muziek op een geheel nieuwe manier. Het muziekconcept van Genesis AI is als eerste in de audiologische industrie speciaal ontworpen voor het luisteren naar muziek.

* De beste herkenning van muziek, perfect volume, klankbeleving en geluidskwaliteit.

* Maakt zachte muziek weer hoorbaar.

Het resultaat is luisterplezier aangepast aan hoe u het wilt horen automatisch of door u zelf voor het unieke muziekprogramma te kiezen.

STARKEY Genesis AI;  ARTIFICIAL INTELLIGENTIE

Starkey Sound vormt een nieuwe standaard voor helderheid en comfort zonder afbraak te doen op spraak verstaan. De Genesis ai maakt 55 miljoen aanpassingen per uur zodat u moeiteloos kan horen, zonder dat u er een vinger naar uit hoeft te steken! Dankzij deze  nieuwe technologie is de Genesis AI ook effectief in de meest rumoerige omgevingen. Sterker nog, Genesis AI hoortoestellen ontvingen onlangs in een onafhankelijk onderzoek de hoogste score voor het reduceren van achtergrondgeluid in rumoerige luisteromgevingen in vergelijking met de premium toestellen van andere merken.

U zult spraak beter en comfortabeler kunnen verstaan, zelfs in een druk restaurant of cafe, terwijl ongewenste geluiden worden onderdrukt. Genesis AI hoortoestellen werken naadloos samen met accessoires en uw favoriete digitale apparaten. Zo blijft u met uw wereld verbonden. Tevens is de Genesis AI het eerste hoortoestel ter wereld dat lichamelijke en mentale activiteit volgt en kan detecteren of u ten val komt waarna de door u gekozen contactpersonen worden gealarmeerd.

 

Een greep aan mogelijkheden met de Genesis AI:

.  Goed verstaan met Starkey Sound

.  Verbinden met een iPhone of Android telefoon (elk techniek niveau)

.  Muziek streamen vanaf een smartphone

.  Bedienen via een app

.  Bedienen met je stem

.  In de app de werking van het hoortoestel controleren

.  Valdetectie in elk techniek niveau!

.  Stappenteller

.  Vertalen in 27 talen

.  Spraak naar tekst functie

.  In combinatie met een TV zender draadloos tv luisteren

.  En nog veel meer