Over ons

Introductie van de revolutionaire AVA technologie

Als de eerste in Nijmegen en één van de eerste opticiens in Nederland introduceren wij samen met Essilor, wereldwijd marktleider in brillenglazen op sterkte, de revolutionaire AVA technologie. Een oogmeting met ongekende nauwkeurigheid waarmee we in staat zijn om u een multifocale of enkelvoudige bril aan te meten die tot in precisie aansluit op het potentieel van uw ogen. Geef uw ogen de precisie die ze verdienen en kom voor uw nieuwe bril naar Van den Bergh Opticiens en Optometrie.   

AVA oogmeting: ongekende nauwkeurigheid

Brillenglazen en het gezichtsvermogen worden gemeten in dioptrieën (D), een eenheid van kracht. Ruim 100 jaar was een oogmeting tot 0,25 dioptrie in een plus- of mincorrectie de norm, maar AVA biedt nu de ongekende nauwkeurigheid van 0,01 dioptrie. Vijf jaar aan wetenschappelijk onderzoek ging vooraf aan de ontwikkeling van deze baanbrekende technologie.

Ultiem kijkcomfort met premium brillenglazen

Met de AVA oogmeting ervaart u ook het summum van gemak en comfort. Het oogonderzoek verloopt vloeiender en meer ontspannen dan ooit tevoren. De uitkomst wordt met de uiterste precisie tot op 0,01 dioptrie nauwkeurig verwerkt in uw premium Essilor brillenglazen. Welk type glas is afhankelijk van uw ogen en levensstijl, maar AVA biedt subliem zicht in elke situatie. Als computerbril bij intensief beeldschermgebruik, als multifocale bril voor alle kijkafstanden, als zonnebril op sterkte of als bril met meekleurende glazen.

Actie: 50% korting op uw 2e paar premium brillenglazen*

Als eerste in Nijmegen kunnen we niet wachten om met deze splinternieuwe technologie uw zicht te meten, corrigeren, beschermen en optimaliseren. Álles om de voor u meest hoogwaardige kijkoplossing te creëren!
Ga nú de uitdaging aan en verleg de grenzen van uw gezichtsvermogen; maak een afspraak voor een AVA-oogmeting. Bovendien profiteert u nu van maar liefst 50% korting op uw tweede paar Varilux brillenglazen*.

Oogzorg voor het leven

Van den Bergh Opticiens & Audiciens verzorgt voor u het volledige wensen en service pakket op kijk en brilmode gebied. U krijgt een topkwaliteit bril die lekker zit, perfect kijkt en er goed uit ziet. van den Bergh Opticiens levert ook contactlenzen voor ’gewone ogen’ en specialistische aanpassingen en gaat vaak door waar andere contactlensspecialisten afhaken. U bent bij Van den Bergh Opticiens & Audiciens altijd welkom voor een vrijblijvende oogmeting.  

Tot wel € 350,00 zorgvoordeel op een bril of contactlenzen

De declaratie van een bril of contactlenzen wordt voor u door ons verzorgd, u hoeft het bedrag dus niet voor te schieten. Van den Bergh Opticiens-Audiciens kan dit voor u doen bij vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland.

Een hoortoestelaanpassing is maatwerk en kost tijd.
Deze tijd nemen wij voor u.

Als klant kunt u van ons een onafhankelijk advies verwachten. Het gaat er om dat hoorproblemen goed worden opgelost. Uit een persoonlijk gesprek blijkt onder welke omstandigheden de slechthorendheid het ergst is. Ons advies is erop gericht u de meest comfortabele oplossing aan te bieden.