Goed horen

Hoortoestellen
Van den Bergh: gediplomeerd audicien.

Rob van den Bergh is sinds 1987 gediplomeerd audicien en heeft tevens sinds 2010 het diploma otoscopie (onderzoek van het oor). Voor het verbeteren en/of beschermen van het gehoor kunt u bij Van den Bergh Audiciens terecht! Heeft u twijfels over uw gehoor? Bij ons kunt u een afspraak maken voor een gratis advies.

Onze audiciens zijn altijd up-to-date op het gebied van de nieuwste ‘hoorontwikkelingen’.  Wij adviseren over de merken STARKEY, OTICON en WIDEX. Onze klanten komen bij ons voor het beste advies voor hun gehoor.

Onafhankelijk advies

Van den Bergh Audiciens is een zelfstandig ondernemer en heeft geen verplichtingen naar leveranciers en zorgverzekeringen. Als klant kunt u van ons een onafhankelijk advies verwachten. Het gaat er om dat hoorproblemen goed worden opgelost. Uit een persoonlijk gesprek blijkt onder welke omstandigheden de slechthorendheid het ergst is. Ons advies is erop gericht u de meest comfortabele oplossing aan te bieden.

 

Technische problemen vaak direct opgelost.

Elk hoortoestel heeft wel eens technische problemen. Vaak is het de batterij, een vervuiling of vocht in het toestel. Wij hebben de apparatuur waarmee een dergelijk probleem direct kan worden opgelost. Op deze manier hoeft u uw apparaat niet te missen voor een servicebeurt bij de leverancier. Ook wanneer het oorstukje stuk gaat kunnen we u, dankzij ons eigen lab, meestal binnen een dag helpen aan een nieuw onderdeel.

Accessoires

Bovendien kunt u bij ons terecht voor gehoorbescherming, luisterhulpen voor radio en televisie en allerlei andere hoor-accessoires.