Goed horen

Hoortoestellen
Van den Bergh: gediplomeerd audicien.

Rob van den Bergh is sinds 1987 gediplomeerd audicien en heeft tevens sinds 2010 het diploma otoscopie (onderzoek van het oor). Voor het verbeteren en/of beschermen van het gehoor kunt u bij Van den Bergh Audiciens terecht! Heeft u twijfels over uw gehoor? Bij ons kunt u een afspraak maken voor een gratis gehoortest. Na afloop krijgt u een goed advies over de diverse mogelijkheden.

Onze audiciens zijn altijd up-to-date op het gebied van de nieuwste ‘hoorontwikkelingen’. Zo zijn wij leverancier van het kleinste hoortoestel. U kunt bij ons op proef een hoortoestel aan laten meten. Het hoortoestel wordt individueel ingesteld. Er wordt een oorstukje op maat gemaakt. Vervolgens mag u uitproberen of het hoortoestel daadwerkelijk een verbetering oplevert. Wij leveren de merken STARKEY, OTICON en zijn premiumdealer van WIDEX. Onze klanten komen bij ons voor de beste oplossing voor hun gehoor, niet voor de laagste prijs.

Onafhankelijk advies

Van den Bergh Audiciens is een zelfstandig ondernemer en heeft geen verplichtingen naar leveranciers en zorgverzekeringen. Als klant kunt u van ons een onafhankelijk advies verwachten. Het gaat er om dat hoorproblemen goed worden opgelost. Uit een persoonlijk gesprek blijkt onder welke omstandigheden de slechthorendheid het ergst is. Ons advies is erop gericht u de meest comfortabele oplossing aan te bieden, hierdoor is bij ons door de beperkingen van de zorgverzekeraars niet mogelijk een vergoeding te ontvangen. Wel is de aanschaf aftrekbaar van de belasting.

 Hoortest

Bij ons is service een breed begrip. Een kopje koffie, een goed gesprek over het hoorprobleem en de oren testen als dat nodig is. Vaak hebben klanten al een verwijsbriefje van de oorarts of een audiologisch centrum. Wij werken nauw samen met de kno-artsen en het audiologisch centrum in Nijmegen. Maar als u niet zeker bent over de kwaliteit van uw oren, kunt u een afspraak maken voor een hoortest bij Van den Bergh Audiciens.

Technische problemen vaak direct opgelost.

Elk hoortoestel heeft wel eens technische problemen. Vaak is het de batterij, een vervuiling of vocht in het toestel. Wij hebben de apparatuur waarmee een dergelijk probleem direct kan worden opgelost. Op deze manier hoeft u uw apparaat niet te missen voor een servicebeurt bij de leverancier. Ook wanneer het oorstukje stuk gaat kunnen we u, dankzij ons eigen lab, meestal binnen een dag helpen aan een nieuw onderdeel.

Garantie

Van den Bergh Audiciens geeft bij aanschaf van een hoortoestel een garantie van 5 jaar, ook de nazorg is natuurlijk gratis.

Accessoires

Bovendien kunt u bij ons terecht voor gehoorbescherming, luisterhulpen voor radio en televisie en allerlei andere hoor-accessoires.