Brillen

Winkelcentrum Hatert in Nijmegen

 

In onze winkel in Winkelcentrum Hatert in Nijmegen, presenteren wij de nieuwste collecties brillen, kinderbrillen, contactlenzen en zonnebrillen van vele bekende merken. Onze moderne, klantvriendelijke organisatie staat voor service en kwaliteit en zorgt, altijd met gediplomeerd personeel, voor een professionele aanpak en een perfecte oogmeting.

TROTS

Met trots presenteren wij u onze nieuwe merken Gernot Lindner, Adrian Marwitz, Bloomdale, ECO, Marc O’Polo en Dutz. ECO bestaat voor 95% uit gerecycled materiaal waarvan 63% plantaardig. Tevens plant ECO voor elk verkocht montuur een boom. Sinds hun bestaat zijn er in Cameroon in samenwerking met “TREES FOR THE FUTURE” al 1 miljoen bomen geplant. Weer een goede reden om naar onze zaak te komen.

Bij ons kunt u daarom verzekerd zijn van de beste zorg voor uw ogen.

Onze gediplomeerde medewerkers staan garant voor een goed uitgevoerd oogonderzoek en het juiste advies bij de aanschaf van een bril of contactlenzen, zodat elke klant bij ons tevreden de winkel kan verlaten.
Tevens vindt u bij ons alle informatie omtrent hoortoestellen en accessoires.

Brillen

Het aanschaffen van een nieuwe bril is geen vanzelfsprekende zaak en daar zijn wij ons bij Van den Bergh Opticiens & Audiciens wel degelijk van bewust. Daarom zal een uiterst professioneel optiek-team u bijstaan bij het maken van uw keuze van zowel het montuur als de brillenglazen. Daar wij het belangrijk vinden steeds bij te blijven met de laatste trends op het gebied van design heeft u bij het uitzoeken van het montuur de keuze uit diverse moderne en exclusieve brilmerken.

De verschillende glasfabrikanten waarmee wij voornamelijk werken zijn Essilor, Zeiss en Hoya. Glazen van andere leveranciers zoals Rodenstock en HOC zijn echter ook verkrijgbaar.

Laat u informeren door onze vakkundige adviseurs.

Kinderbrillen

Bij Van den Bergh opticiens vindt u een ruim assortiment aan kinderbrillen met onder andere de merken RayBan, Silhouette, Johann von Goisern en VINGINO.

Bij aankoop van een kinderbril zijn de glazen gratis.

(vraag naar de voorwaarde)